Woensdag 04 december 2019

Opleidingsinstituut voor nieuwe én bestaande werknemers

Het gaat snel bij Juvah, zoals je misschien al gelezen had in onze groeiplannen. Erg snel. We verdubbelden qua medewerkers in slechts enkele jaren, starten momenteel onze vierde vestiging op en combineerden verschillende vennootschappen in één team. Zo’n snelle groei gaat ook gepaard met groei in het aantal werknemers.

Nieuwe collega’s, nieuwe uitdagingen

Juvah staat voor kwaliteit. Wij willen ervoor zorgen dat onze nieuwe werknemers zo snel mogelijk de best mogelijke kwaliteit leveren zodat wij onze klanten tevreden houden. Dat is een uitdaging, want opleidingen Ventilatie zijn schaars. Bovendien is er geen enkele mogelijkheid die voldoet aan onze verwachting, en dus ook niet aan de verwachting van onze klanten. Wij willen het beste kunnen bieden.

Opleidingen voor startende werknemers

Om nieuwe werknemers zo snel en goed mogelijk te trainen, besloten we zelf onze opleidingen te ontwikkelen en te geven. Nieuwe werknemers worden in hun eerste werkdag ondergedompeld in de wereld van Juvah en ventilatie:

  • Wat is ventilatie?
  • Waar staat Juvah voor?
  • Wat is het voordeel van ventilatie?
  • Hoe installeer ik de beste ventilatiesystemen?

We leggen het je tot in de puntjes uit, en daarna nemen we je mee naar de werf. Samen bekijken we de installatie van een ventilatiesysteem, zodat je de theorie kan omzetten in de praktijk. Want daar draait het natuurlijk om.

Dit geldt trouwens voor alle nieuwe werknemers, niet alleen voor installateurs. Want ook al onze administratieve krachten moeten weten waar Juvah voor staat en hoe installatie werkt. Alleen op die manier kan je de beste service bieden aan de klant.  

Bijscholingen door onze leveranciers

Niet alleen onze nieuwe leden krijgen opleidingen. Wij garanderen de beste ventilatieservice omdat wij ons continu bijscholen. Door onze nauwe contacten bij onze leveranciers krijgen wij altijd als eerste de nieuwste technieken te zien, waardoor we onze diensten kunnen moderniseren en verbeteren.

Aangenaam klimaat

Zowel bij onze klanten als bij ons intern werken wij aan een aangenaam klimaat om in te werken. Wij creëren zowel letterlijk als figuurlijk een gezonde werkplek:

  • Goeie sfeer
  • Persoonlijke groei
  • Transparante communicatie
  • Deel uitmaken van het geheel
  • Ideeën kunnen delen

Houd ons team in de gaten via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Heb jij zin om ons team te vervolledigen? Bekijk onze vacatures!