Waarom ventileren?

De lucht binnenshuis wordt elke dag vervuild door de bewoners (ademen, zweten), door hun activiteiten (koken, douchen, verwarmen en roken), maar ook door het huis zelf (vluchtige organische stoffen, verf, detergenten,…)
Overvloedige isolatie en onvoldoende ventilatie creëren samen een muffe en vervuilde lucht die verschillende ongemakken met zich meebrengt zoals mijten, schimmelvorming, overbrengen van virussen, bacteriën, vochtophoping en de concentratie van schadelijke chemische gassen zoals CO2.

Hoe gecontroleerd ventileren?

U wilt zelf het heft in handen nemen?
Ook goed!

Bouw het zelf

Houdt u de touwtjes graag in handen? En werkt u liefst met het beste materiaal tegen de laagste prijs? Dan heeft Juvah de ideale doe-het-zelfformule. Wij leveren u alle onderdelen, samen met deskundig advies. Het resultaat? Een topinstallatie tegen een bodemprijs. Op basis van het bouwplan bezorgen we u een offerte. U kiest zelf de opties die u wenst.

Volledige begeleiding

U weet perfect waaraan u begint, dankzij de begeleiding van de Juvah-vakmannen. Na de installatie nemen wij ook de opstart en inregeling voor onze rekening. Dit krijgt u bij het zelfbouwpakket: boorplan en handleiding, levering van de materialen, begeleiding tijdens het hele project, de opstart en inregeling, inregelrapport, 2 jaar gratis onderhoud, 5 jaar full omnium garantie!

Vrijblijvende offerte

Laat uw gegevens achter en wij contacteren U voor verdere inlichtingen