We are the airchitects

Efficiënte ventilatie. Daar tekenen we voor.

Logo Van Roey
Logo Hooyberghs
Logo Haven
Logo Janssen
Logo Durabrik
Logo Vanhout
Logo Huybreckx
Logo Woestenborghs
Juvah - Logo DEGO
Logo Vimmo
Logo Standing Construct
Logo SuperHuis
Hoe gaan we te werk?

Onze airflow

Bij Juvah willen we enkel het beste voor jou. Daarom zetten we onze service op de eerste plaats. Bekijk hiernaast hoe we te werk gaan en hoe we jou ontzorgen met een energiezuinig ventilatiesysteem.

1
Aanvraag & berekening

We bekijken je aanvraag en stellen een offerte op. We bekijken steeds de beste opties en zorgen voor een op maat gemaakt ventilatiesysteem.

2
Installatie

Onze installateurs komen langs en zorgen voor een perfect afgewerkte installatie van je ventilatiesysteem, steeds rekening houdend met jouw voorwaarden.

3
Onderhoud

Een ventilatiesysteem vergt onderhoud. Ook hierbij is Juvah jouw helpende hand. Heb je een technisch probleem of vragen, dan kan je ons steeds contacteren.

Stel je vraag aan onze expairts

Zoek je een partner die een gezond binnenklimaat kan helpen realiseren? Met onze efficiënte aanpak krijgt jouw project de wind in de zeilen.

Jouw naam*
E-mail adres*
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor je bericht! We geven zo snel mogelijke een antwoord.
Er is iets misgegaan... Probeer het nog een keer.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.