Kinderdagverblijf Hoboken

Heb je zelf interesse in een ventilatiesysteem? Twijfel niet en contacteer ons. Met plezier maken we een offerte op maat. Zo komen we samen tot de beste opties voor jouw vraag.

Kinderdagverblijf "Het Lieverdje" dat gevestigd is in de Krugerstraat 19 te Hoboken stond voor een grondige renovatie.

Tijdens het project werkten we samen met onze collega's van Ventilair. Zo plaatsten we de Verso R en Verso CF van de Verso-serie. De luchtgroepen met warmtewisselaar (Verso R) beschikken over een hoog thermisch en latent rendement. Er is bovendien ook geen afvoer nodig omdat de luchtvochtigheid deels overgedragen wordt naar de toevoerlucht. Luchtgroepen met tegenstroomwarmtewisselaar (Verso CF) zorgen ervoor dat toevoer- en afvoerluchtstromen worden gescheiden. Hierbij wordt de warmte van de afgevoerde lucht gebruikt voor het verwarmen van de toegevoerde lucht.

Juvah - Nieuwbouwproject The Bakery
No items found.

Meer van onze realisaties

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.