Al doende leert men 💪🏼

Juvah - Logo Juvah

28/11/2022

Elk jaar krijgen we bij Juvah versterking van gemotiveerde stagiairs, uit verschillende scholen en opleidingen. Dat gaat van marketing en sales tot ingenieurs en projectleiders. We ontvangen hen altijd met open armen. Ook voor middelbare stageplekken en vakantiewerk staan we bij Juvah open.

Van theorie tot praktijk 
Het doel? Leerstof omzetten in de praktijk. Als leerbedrijf staan we steeds open voor samenwerkingen met jong geweld. We vinden het belangrijk dat de kennis die wordt opgedaan op de schoolbanken wordt omgezet in vaardigheden. En waar kan dat beter dan in de praktijk? 👷🏼

Bij Juvah is een stagiair veel meer dan een goedkope werkkracht. Wij zetten in op een goede voorbereiding en de juiste ondersteuning. Zo krijgen we een volwaardige werknemer op de werkvloer, die het meeste uit zijn leerperiode kan halen.

Stagiaire aan het woord
Aline Loots, hierboven op de foto te zien, is één van de top stagiaires die wij afgelopen jaar bij Juvah mochten ontvangen. Als studente Handelswetenschappen aan de KU Leuven (master Corporate Finance) kwam ze ons team in de maanden juli en augustus versterken. Aline aan het woord:

"Gedurende de maanden juli en augustus heb ik het genoegen gehad een internship te volgen bij Juvah, The Airchitects. Ik kreeg de kans om mee te draaien op de financiële afdeling, waar ik onder andere ondersteuning gaf op de boekhoudkundige dienst van dit snelgroeiende bedrijf.

Deze ervaring is voor mij zeer leerrijk geweest en was de geschikte opportuniteit om de verworven kennis uit mijn studie Handelswetenschappen, met een master in Corporate Finance, toe te passen in de praktijk. Daarnaast was er ook een goede balans tussen enerzijds professionele ondersteuning, waarvoor ik graag Sofie Maes (Financieel directeur van Juvah) extra wil bedanken, maar anderzijds ook de mogelijkheid om zelfstandig te werken. Als kers op de taart mocht ik dagelijks meegenieten van de leuke en familiale werksfeer die er binnen Juvah heerst! 😊"

Bedankt Aline, voor die mooie woorden, je inzet en enthousiasme! 🤩

Word jij onze volgende stagiair? 
De jeugd van vandaag is de toekomst van morgen. Daar wil Juvah mee in investeren. 🚀
Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons en misschien sta jij hier binnenkort mee op de werkvloer. 💪🏼

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.