Doet Juvah ook onderhoud bij toestellen die door anderen geplaatst zijn?

Juvah - Logo Juvah

23/2/2024

We krijgen bij Juvah vaak de vraag of we ook het onderhoud doen van ventilatietoestellen die niet door ons geplaatst zijn. Goed nieuws, ook hiervoor kan je bij Juvah terecht.

Een veelgestelde vraag die we krijgen is of Juvah ook onderhoud doet bij ventilatiesystemen die niet oorspronkelijk door ons zijn geplaatst. Het antwoord is een overtuigend 'ja'. Onze toewijding aan een gezond binnenklimaat reikt verder dan enkel onze eigen installaties.

Onderhoud is cruciaal

We willen benadrukken hoe cruciaal het is om aandacht te besteden aan het onderhoud van je ventilatiesysteem. Een goed onderhouden systeem draagt niet alleen bij aan een gezond binnenklimaat, maar verlengt ook de levensduur van de installatie en verbetert de energie-efficiëntie. Bij Juvah geloven we dat preventief onderhoud de sleutel is tot een soepel functionerend ventilatiesysteem.

Of het nu gaat om een C-systeem of een D-systeem, Juvah heeft specifieke onderhoudsformules ontwikkeld die tegemoetkomen aan de diverse behoeften van de klanten. En om het nog gemakkelijker te maken, kan je kiezen voor een onderhoudscontract waarbij Juvah op regelmatige basis onderhoud uitvoert aan je systeem en zo alles optimaal kan laten draaien. Naast de 'klassieke' onderhouden, bieden we ook gespecialiseerde kanaalreinigingen aan.

Kanaalreinigingen

Als je ventilatiesysteem meerdere jaren in gebruik is, begint het stof in de kanalen zich op te stapelen. Dit is van verschillende factoren afhankelijk, zoals het merk van kanalen, vervuiling in buitenomgeving, stofhoeveelheid in huis,... Daardoor is het heel moeilijk om op voorhand een termijn te bepalen voor een kanaalreiniging.

Bij de onderhouden biedt Juvah een camera-inspectie aan zodat er nagekeken kan worden of het nodig is de kanalen te reinigen. Gemiddeld raden we een kanaalreiniging aan om de 6 à 8 jaar.

Na-service bij defecten en storingen

Bovendien biedt Juvah ook na-service aan bij defecten en storingen, zelfs als de oorspronkelijke installatie niet door ons is uitgevoerd. Uiteraard zijn voorrijkosten van toepassing, maar onze toegewijde technici staan paraat om snel en efficiënt problemen op te lossen. Belangrijke opmerking; in gevallen waar de benodigde onderdelen niet meer worden geproduceerd, is het voor Juvah onmogelijk om volledige na-service te bieden. Ons streven naar kwaliteit en service staat steeds centraal en bij verouderde systemen is dit niet altijd mogelijk.

Heb je een storing of defect aan je ventilatiesysteem, dan kan je steeds contact opnemen met Juvah via 03/302 48 88 of via onderhoud@juvah.com.

Alle info over onze onderhoud, kan je hier nalezen.

----------------------------------------------------

Alle info over het belang van ventileren, het onderhoud van je ventilatiesysteem en nog veel meer, vind je terug op onze Juvah YouTube pagina.

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.