Fitte airchitects zijn gelukkige airchitects

Juvah - Logo Juvah

10/5/2023

Wij zijn er rotsvast van overtuigd; gezonde en fitte medewerkers zijn gelukkige medewerkers! Enorm blij dus dat we geselecteerd zijn voor de FitBonus! 😀

De fit wat?

De FitBonus is een initiatief van de Vlaamse overheid in samenwerking met Energy Lab, Better Minds At Work en BioRICS. Het is een traject van 9 maanden waarbij werknemers begeleid worden naar een gezonde(re) levensstijl op fysiek, mentaal en sociaal vlak. 🏃🧠
Slechts 350 bedrijven mogen instappen in het project en Juvah is er bij! 🤩

Van workshops tot bodyscan

Een mooi groepje van 16 airchitects schreef zich in. Zij worden ondersteund door professionals die workshops, beweegmomenten en een bodyscan organiseren.

"We hebben geen moment getwijfeld om ons in te schrijven.", vertelt HR-manager Birgit Deckers. "Er zijn tal van onderzoeken die bewijzen dat het belangrijk is dat medewerkers zich mentaal en fysiek goed in hun vel voelen. Niet enkel voor zichzelf en voor hun geluk, het heeft ook een invloed op het welzijn en op de prestaties op het werk. We zetten hier al op heel vlakken op in en als we dan de kans krijgen om op deze manier te zorgen voor een boost van de fitheid, paraatheid en veerkracht van onze collega's, werken we hier heel graag aan mee!"

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.