Getuigenis Ooms Woonrealisaties

Juvah - Logo Juvah

16/9/2022

Met meer dan 65 jaar bouwervaring geeft Ooms jou een vlotte en overzichtelijke ervaring doorheen het volledige bouw- of renovatieproces. 🔨👷🏼

In 1954 legde Jan Ooms de eerste - figuurlijke en letterlijke - steen van Ooms Woonrealisaties. De eenmanszaak evolueerde tot het lokaal verankerde en financieel gezonde familiebedrijf dat ze vandaag zijn.

Energiezuinig (ver)bouwen

Bij Ooms staat energiezuinigheid bij elk nieuwbouw- of renovatieproject centraal. Ze bouwen jouw woning steeds energiezuiniger dan de wettelijke energienormen. Binnen onze samenwerking was dit een gemeenschappelijke factor. Ook wij leveren steeds energiezuinige ventilatiesystemen aan.

🗣 Jan Cools, Operationeel Directeur van Juvah, aan het woord:

“Prettig samenwerken door vooraf duidelijke afspraken te maken.

Voor de start hadden alle partijen elkaar al eens gezien en gesproken.

Dan doe je al eens iets extra voor elkaar. Samen is er gewerkt naar de deadline met een prachtig resultaat.”

🗣 Ook Bart Geentjens van Ooms Woonrealisaties:

"Op gebied van ventilatie, er is een veel accuratere sturing per ruimte zodat elke ruimte in functie van het aantal mensen die aanwezig zijn, heel accuraat wordt bijgestuurd. Het voelt heel comfortabel en aangenaam aan.'

En daar doen we het voor! 💪🏼

Bedankt Ooms, voor de fijne en vlotte samenwerking. 🤝🏼

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.