Grote ambities met nieuwe afdeling en nieuwe CEO

Juvah - Logo Juvah

15/2/2023

We starten het jaar met veel ambitie en met een nieuwe CEO. Jan Cools neemt de fakkel over van Jurgen Van Hasselt. Jurgen gaat zich toeleggen op particulieren en zelfbouwers en deze tak volledig uitbouwen. Juvah Particulier wil de grootste aanbieder en installateur in Vlaanderen worden.

In enkele jaren tijd zijn we als firma enorm hard gegroeid. Onze airchitects zijn absoluut krakken in hun vak en met onze expertise in ventilatie kunnen wij zowel kleine, grote, residentiele als niet-residentiele projecten aan. Die groei van de afgelopen jaren is onlangs ook beloond met een nominatie als Trends Gazelle.

“We blijven ook in de toekomst trouw aan onze visie, maar Juvah wil zich ook toeleggen op de particuliere markt. Momenteel is de verkoop naar particulieren goed voor 10 % van de omzet van Juvah en vrij regionaal gebonden. Daar willen verandering in brengen. Omdat een privéproject totaal iets anders is dan een groot bouwproject met 150 appartementen of een groot schoolgebouw, starten we met een nieuwe afdeling.”; licht CEO Jan Cools toe.


Voormalig CEO Jurgen Van Hasselt gaat de nieuwe particuliere afdeling leiden. “Ik ben steeds met heel veel plezier en overtuiging CEO van Juvah geweest. We richten nu een aparte tak gaan op die zich specifiek richt op particulieren en zelfbouwers. Dat is een kolfje naar mijn hand, waar ik me volledig in wil smijten. Die nieuwe uitdaging combineren met de functie van CEO is niet haalbaar”, legt Jurgen Van Hasselt zijn nieuwe stap uit.

"Met Juvah Particulier willen we de grootste aanbieder en installateur in Vlaanderen worden. Met alle expertise die we in huis hebben, kunnen we dat aan. Een apart team verkopers, calculators, tekenaars en werfleider legt zich specifiek toe op de particuliere woningbouw, renovatie en zelfbouwers. We kunnen daarbij rekenen op onze vaste leverancier en teams van installateurs in heel Vlaanderen.”, vervolgt Jurgen.

Juvah - Foto werknemers Juvah

Al sinds 2010 ontwerpen en installeren we ventilatiesystemen van A tot Z in zowel residentiële als commerciële projecten. Intussen staat de teller op bijna 12.000 installaties over heel Vlaanderen. Met onze 4 vestigingen (Brecht, Stekene, Machelen en Wevelgem) zijn wij heel flexibel en dichtbij.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.