Hoe wij jou tijd en werk kunnen besparen

Juvah - Logo Juvah

2/5/2023

Wil jij graag de foutenmarge op jouw werven en projecten verlagen? Ga samen met ons voor een vlotte werking!

Als projectontwikkelaar, aannemer, architect of hvac-bedrijf weet je dat een bouwproject een enorm web van verschillende schakels is. Ook ventilatie is één van die schakels in het hele bouwproces.
Bij Juvah kiezen we bewust voor een uitgebreide voorbereiding van onze projecten, inclusief 3D-ontwerp, zodat de foutenmarge aanzienlijk verlaagd wordt en er geen conflicten zijn met andere technieken.

Bye bye fouten en gevloek

Zou jij liever ook wat minder vloeken tijdens het bouwproces?
Zo kunnen wij daarbij helpen:

💻 We tekenen digitaal én in 3D uit in Revit. Zo filteren we al eventuele obstakels.

📐 Je krijgt een schachtenplan zodat vooraf al duidelijk is hoeveel ruimte het ventilatiesysteem zal innemen en er geen conflict is met andere technieken in het proces.

🔧 We hangen een mal waar het toestel geïnstalleerd wordt zodat andere technieken (zoals elektricien) perfect weten wat er voorzien moet worden. De installatie van het toestel kan in een latere fase dan ook vlekkeloos en snel verlopen.

🌬️ Juvah is gespecialiseerd in ventilatie en heeft meer dan 15 jaar ervaring


Dankzij onze grondige voorbereiding en goede opvolging besparen we je veel tijd en werk.

Interesse in een samenwerking of wil je een project bespreken, een offerte aanvragen,...? Neem gerust contact op met onze sales manager Ben Verhoeven via ben@juvah.com of bel ons via 03 302 48 88.

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.