House of things

Juvah - Logo Juvah

19/5/2022

Tijdens deze avond vertelde innovatiespecialist Peter Hinssen van nexxworks over het potentieel van de technologische evolutie in de bouwsector. Over circulair renoveren en slimme bouwoplossingen, next level duurzaamheid en energieneutraliteit.

Samen met Vorsselmans NV en JVD Warmtepompen organiseerden we donderdag 19 mei de 3e editie van de netwerk- en innovatieavond ‘House of things’ in het Felix Pakhuis te Antwerpen.
De focus van de avond lag op innoveren. Het is dan ook niet verrassend dat innovatiespecialist en auteur Peter Hinssen van Nexxworks werd uitgenodigd om een presentatie voor te dragen. Hij sprak o.a. over het potentieel van de technologische evolutie in de bouwsector, over circulair renoveren en slimme bouwoplossingen en over next level duurzaamheid en energieneutraliteit.
Innovatie is bij Juvah een onontbeerlijk begrip. De kennis van onze airchitects is een steeds groeiend proces, daarom zijn evenementen als deze een zeer interessant gegeven. Hoe we leven, hoe we wonen blijft evolueren en dan is het aan onze airchitects om daar het perfecte ventilatiesysteem bij te voorzien.
Bekijk zeker de aftermovie en zie hoe we een fantastische avond beleefd hebben. Veel bijgeleerd, nieuwe mensen leren kennen en dat alles op één van de mooiste locaties van Antwerpen.

Dank aan onze partners Schüco, Viessmann en Renson voor het mee mogelijk maken van deze avond!

Wij kijken alvast uit naar de volgende editie. Zien we jou ook terug?

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.