Juvah Academy dag

Juvah - Logo Juvah

9/8/2022

Op 19 april organiseerden we samen met onze leveranciers: Zehnder, Duco en Renson een bijscholing, onder onze medewerkers ook wel bekend als een “Juvah Academy dag”.

Om als organisatie te kunnen groeien, investeren we graag in onze mensen. 

De steeds evoluerende technologie zorgt ervoor dat we kunnen bijleren. We hechten hier veel waarde aan, niet alleen zodat we onze expertise altijd kunnen garanderen, maar ook voor de ontwikkeling van onze mensen. 

Of zoals Birgit, onze HR manager, het zo mooi verwoordde:   

“Een Juvah Academy dag zorgt voor gelukkige medewerkers. We krijgen de kans om te groeien op persoonlijk vlak en we leren om onze competenties nog beter in te zetten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, meer verantwoordelijkheden te nemen of eventueel over te stappen naar een andere functie die hen gelukkiger maakt.”`

Inhoudelijk hebben we deze dag gevuld met informatie over de producten waarmee we werken. Zo kwamen onze leveranciers de nieuwste weetjes en technologieën uitleggen. Iedereen is weer bij! We vinden het belangrijk dat zowel de installateurs als onze administratieve medewerkers weten hoe en met welke producten we werken. 

Juvah - Foto werknemers Juvah

Roel, onze verantwoordelijke voor onze opleidingen: “Op deze dag hebben we vooral ingezet op verschillende vaardigheden om onze ventilatiewereld nog beter te leren kennen. We zijn ook gestart met opleidingen in communicatie, deze worden doorheen het jaar ook nog verder uitgebouwd.

We namen zowel onze communicatie met klanten en leveranciers als onze interne communicatie onder de loep. Een goede samenwerking en open communiceren, daar gaan we voor!

We bedanken Tom Anthonis nogmaals voor de mogelijkheid om De Zwarte Ruiter te gebruiken als locatie voor onze Juvah Academy dag.


Benieuwd naar hoe goed we opgelet hebben? Bekijk het filmpje! 🎞 

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.