Juvah: een stabiele partner in wankelende tijden

Juvah - Logo Juvah

9/1/2023

Het nieuwe jaar is begonnen; nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen, een nieuwe wind.
Wij blikken graag al eens vooruit. Wat brengt 2023? 

De bouwsector is één van de grootste industrieën ter wereld. Dat de onzekerheid ten gevolge van de oorlog in Oekraïne is gestegen hoeven we jullie natuurlijk niet uit te leggen. Ook de stijgende energie- en materiaalkosten maken het de bouwsector niet gemakkelijk. Desondanks kijken we vol vertrouwen naar het nieuwe jaar en zien we ook positieve evoluties.

Rem op de toeleveringsproblemen
Hoewel ze nog niet helemaal verdwenen zijn, zullen de problemen in de aanvoerketen verbeteren in 2023. Dit betekent dat we minder lang moeten wachten op onze materialen. Hierdoor worden projecten sneller opgestart en dus ook sneller afgerond.

Milieuvriendelijke materialen
Meer en meer staat de bouwsector stil bij de impact op het milieu. Er wordt meer en meer gezocht naar milieuvriendelijke materialen in bouwprojecten. Ook bij Juvah zetten we ons hiervoor in. Zo zijn bijvoorbeeld onze instortkanalen van gerecycleerd kunststof en voorzien wij onze eigen vestigingen van zonnepanelen en warmtepomp.

We leren renoveren
De voorspelling is dat het aantal nieuwbouwwoningen zal stabiliseren in 2023, maar renovaties van woningen zullen de komende jaren wel toenemen. Ook voor de infrastructuurwerken wordt voorspeld dat deze gaan stijgen.

Niet enkel bij nieuwbouw, maar ook bij renovaties kan Juvah een belangrijke rol spelen. Het juiste ventilatiesysteem kiezen kan je bijvoorbeeld een veel beter E-peil opleveren.

Juvah in 2023
Zelfs in moeilijke tijden blijft Juvah vol inzetten op groei. Na de opschaling qua medewerkers en omzet in 2022 leggen we in het nieuwe jaar de focus op het finetunen van onze service, kwaliteit en rendement. Want stilstaan is achteruit gaan.Zo kunnen we op een duurzame manier omgaan met de evoluties in de bouwsector, zowel voor de leverancier, klanten als voor Juvah zelf.

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.