Juvah schenkt € 6220 aan het goede doel

Juvah - Logo Juvah

3/7/2024

Afgelopen jaar zamelden we maar liefst € 6220 in voor het goede doel. Deze keer voor BOKS vzw, een patiëntenorganisatie die zich inzet voor kinderen en volwassenen met stofwisselingsziekten. Dankzij een reeks sportieve acties en exclusieve wijnverkoop hebben onze Airchitects hun steentje bijgedragen aan dit prachtige doel.

Sport en exclusieve wijn zorgen voor opbrengst

Om het geld in te zamelen, namen onze collega's deel aan maar liefst acht verschillende sportactiviteiten. Voor elke deelnemer schonk Juvah € 50 aan BOKS vzw. Deze activiteiten varieerden van stratenlopen en een minivoetbaltornooi tot een triatlon en zelfs een deelname aan de 1/2 Marathon des Sables door onze CEO Jan Cools.
Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor goede doelen. Via een poll onder onze medewerkers kwamen we uit bij BOKS vzw, omdat het petekindje van één van onze collega's lijdt aan een stofwisselingsziekte.

Daarnaast werkten we samen met Jan Oprins uit Rijkevorsel, die samen met enkele Kempense ondernemers een Zuid-Afrikaanse wijngaard bezit (Olivedale Wine Estate). Dankzij deze samenwerking konden we exclusieve wijnen verkopen, waarbij de opbrengst volledig ten goede kwam aan BOKS vzw. Deze actie was een groot succes en droeg significant bij aan het totale ingezamelde bedrag.

Enorme opsteker voor BOKS vzw

“De inzameling die Juvah gedaan heeft voor onze ’kleine’ vereniging maakt echt een grootverschil.”, vertelt Lut De Baere, voorzitter van BOKS vzw. De opbrengst zal geïnvesteerd worden in 2 van de grootste activiteiten van de vereniging dit jaar. “Ons 30-jarig jubileumfeest in mei, inclusief sprookjeswandeling, een bezoek aan Robotland, geurwandeling met gids en een optreden van stand-up comedian Jeron Dewulf, was alvast een groot succes.” Het grootste deel van de opbrengst zal gebruikt worden voor het BOKS familieweekend in september, waar gezinnen die te maken hebben met stofwisselingsziekten samen kunnen genieten van diverse activiteiten in Oostende. “Tijdens het weekend kunnen 40 gezinnen genieten van een ontspannend en leuk weekend samen. We organiseren allerlei activiteiten zoals een quiz en een zandkastelenwedstrijd. Maar het is vooral het samenzijn dat voor de lotgenoten en hun familie enorm waardevol is.”, gaat De Baere verder. "De ondersteuning die wij van Juvah hebben ontvangen, maakt een enorm verschil voor onze gezinnen."

Trots op de Airchitects

We zijn enorm trots op de betrokkenheid van onze medewerkers en de positieve impact die ze samen hebben kunnen maken. Wij zullen ons blijven inzetten voor maatschappelijke doelen en hopen dat ons voorbeeld anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.