Juvah voor het eerst in top 10 beste werkgevers

Juvah - Logo Juvah

13/3/2024

Juvah behoort tot de top 10 van ‘Best Workplaces Of Belgium’. Tijdens de uitreiking gisteren in Tour & Taxis in Brussel werd de rangschikking bekend gemaakt. Juvah werd zeer mooi 4de in de categorie tot 100 werknemers. In oktober 2023 behaalden we overtuigend het certificaat van ‘Great Place To Work’.

Erkenning betekent veel

“Toen we het nieuws kregen dat we geselecteerd waren in de top 10 van ‘Best Workplaces Belgium’ waren we heel aangenaam verrast.”, vertelt HR-manager Birgit Deckers. “Deze erkenning betekent veel. Al van in het begin werkt Juvah vanuit de visie dat de medewerkers, de Airchitects, op de eerste plaats staan. De top 10-plaats is een bevestiging dat we de juiste keuzes maken en dat onze collega’s zich goed voelen bij Juvah.”.

Gemiddeld spendeert de Belg 1576 uur per jaar op het werk. “Daarom is het dus zó belangrijk dat je waardering en appreciatie voelt op je werkplek, dat je je comfortabel voelt, dat je je thuis voelt. Heel blij dat we dit met Juvah kunnen realiseren voor onze Airchitects!”

Veel autonomie en groeikansen

“We werken met Juvah vanuit een heel duidelijke visie van vertrouwen en waardering.”, gaat HR-manager Deckers verder. “We zijn ervan overtuigd dat het enkel met deze visie lukt om de juiste medewerkers aan te trekken. Naast veel autonomie en flexibiliteit, geven we ook veel aandacht aan groeikansen en permanente evaluatie.”

Om elke werknemer te laten groeien in zijn/haar job, zorgt Juvah elk jaar voor een sterk opleidingsplan en wordt er vanaf dit jaar ook voor iedereen individueel een plan opgesteld met persoonlijke wensen en noden.

Samen voor hetzelfde doel

Als je aan de Airchitects vraagt waarom Juvah een Great Place To Work is, hoor je gegarandeerd ‘Omdat het hier zo plezant is en we één grote familie zijn!’. “Dat is echt één van onze troeven.”, zegt CEO Jan Cools. “Juvah is één brok positiviteit en samenhorigheid en er hangt een uitzonderlijke sfeer. Als één groep gaan we samen voor hetzelfde doel. Daar word ik oprecht heel gelukkig van.”

Het medewerkersonderzoek van GreatPlace To Work toonde aan dat 98 % van de Airchitects stelt dat Juvah een goede werkgever is.

Best Workplaces Belgium

‘Best Workplaces’ worden gekenmerkt door een grote mate van vertrouwen, in combinatie met betekenisvolle waarden en impactvolleiderschap. Het zijn organisaties die bouwen aan een inclusieve en diverse werkplek waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Het Great Place to Work® Institute kijkt naar organisaties doorheen twee lenzen: een werknemersbevraging – bekend als de Vertrouwens-Index – onderzoekt hoe medewerkers de geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid van hun leidinggevenden en de eigen trots, en collegialiteit ervaren in hun bedrijf. Een Cultuur Audit evalueert het werkgeversbeleid van de organisatie.

Great Place To Work is wereldwijd verspreid over meer dan60 landen en helpt organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin vertrouwen centraal staat.

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.