Juvah zorgt voor gezond binnenklimaat in woonzorgcentrum De Tol

Juvah - Logo Juvah

20/6/2024

Een gezond binnenklimaat is in elke woning belangrijk en zeker in een woonzorgcentrum. We voorzien de 122 kamers en 36 assistentie-woningen in woonzorgcentrum De Tol in Deurne van verse lucht, goed voor een debiet van 22 000 m³/h. Het project is momenteel in uitvoering.

Bij Juvah zijn we trots om een belangrijk project te mogen realiseren voor woonzorgcentrum De Tol in Deurne. Als ervaren ventilatie-installateur in heel Vlaanderen, zowel voor B2B als B2C, dragen we bij aan het creëren van een gezonde leefomgeving voor de bewoners. Dit project omvat 122 kamers in het woonzorgcentrum, een dienstencentrum en 36 assistentiewoningen. De kamers voorzien we met behulp van een grote luchtgroep van Swegon van een optimaal binnenklimaat . Daarnaast krijgen 36 assistentiewoningen elk een eigen D-systeem, waardoor een persoonlijke en efficiënte ventilatie wordt gegarandeerd.

Gezonde lucht extra belangrijk in woonzorgcentrum

Een gezond binnenklimaat is cruciaal, zeker in woonzorgcentra en assistentiewoningen. Schone en goed geventileerde lucht in je woning heeft een grote impact op je gezondheid en welzijn. Voor kwetsbare mensen, bijvoorbeeld hoge leeftijd of gezondheidsproblemen, is de aanvoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht in de binnenomgeving nog belangrijker is. Door de juiste ventilatiesystemen te installeren, helpen we het risico op luchtweginfecties te verminderen en zorgen we voor een comfortabele en veilige leefomgeving. Dit draagt niet alleen bij aan het fysieke welzijn van de bewoners, maar ook aan hun algehele levenskwaliteit.

22 000 m³/h verse lucht

We voeren dit mooie project uit als ventilatiepartner van Ibens nv. De werken zijn momenteel in volle gang: de grote luchtgroep is al geplaatst en de kanalen zijn geïnstalleerd. Binnenkort starten we met de installatie van de D-systemen in de assistentiewoningen. Met een luchtdebiet van bijna 22.000 m³/h zorgen we ervoor dat alle ruimtes voorzien worden van voldoende frisse lucht. We kijken ernaar uit om de werken succesvol af te ronden en de bewoners van De Tol een gezond en comfortabel binnenklimaat te bieden.

In opdracht van: Ibens NV
Luchtgroep: Swegon
Luchtdebiet: 22.000 m³/h

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.