Samenwerking opstarten in 3 stappen

Juvah - Logo Juvah

13/3/2023

Mooi bouwproject in het verschiet? Appartementen, woningen, kantoren, schoolgebouwen,… Al een partner voor je ventilatiesysteem? Een samenwerking opstarten kan in 3 simpele stappen. 💁‍♂️

Als aannemer, architect, projectontwikkelaar,... is het altijd leuk om met goede partners samen te kunnen werken, toch?! Juvah zorgt graag voor het gezond binnenklimaat in jouw project! Interesse om samen te werken? Dat kan in 3 simpele stappen. 😊

1. Perfect match?

Eerst en vooral zijn wij benieuwd naar jou. 😅 Want voor Juvah is een goede samenwerking met open communicatie heel belangrijk. Na jouw bericht of aanvraag zal één van onze vertegenwoordigers je contacteren. We polsen graag naar wie jij bent, je project en naar jouw verwachtingen.
Laten we ervan uitgaan dat we een goede match zijn 😉, dan ontvangen we graag je plannen en dan kunnen we daarmee aan de slag.

2. Money time

Onze calculatiedienst maakt een offerte op voor jouw project, want je bent natuurlijk benieuwd naar het kostenplaatje. 💵 Onze vertegenwoordiger, jouw vast contactpersoon, zal je de offerte bezorgen en toelichten. Mocht je dan nog vragen hebben of er zijn onduidelijkheden, dan kan je die meteen op ons afvuren. 🌬️

3. Let's go!

Bevalt onze aanpak en de offerte je? Let’s go! 👍 Elke opstart wordt opgevolgd door je vaste contactpersoon en onze airchitects denken vanaf het begin mee om jouw plannen helemaal te optimaliseren.


Juvah is met meer dan 15 jaar ervaring specialist in het ontwerp en de installatie van ventilatiesystemen. Je kan voor elk commercieel of niet-residentieel project bij ons terecht. Zo verzorgden we de ventilatie al in appartementsgebouwen, woningcomplexen, scholen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, sportinfrastructuren,... Dankzij onze 4 vestigingen kunnen we snel en flexibel werken in heel Vlaanderen.

Benieuwd naar onze aanpak (en onze offerte 😉)? Stuur een berichtje via ons contactformulier.

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.