“Zonder het zelf te beseffen waren we vroeger al aan het ondernemen.”

Juvah - Logo Juvah

18/11/2022

18 november, dag van de ondernemer! 🤜🏼 🤛🏼 

Tijd om twee gezichten achter Juvah in de spotlight te zetten. Jan Cools en Jürgen van Hasselt. Beide ondernemers met een passie voor gezonde lucht, gedreven door het ondernemen. 

Als ondernemer zitten Jan en Jürgen nooit stil. Letterlijk. Want ze delen beide een grote liefde voor lopen. 🏃🏼💨 Wat ze nog gemeenschappelijk hebben? Doorzettingsvermogen, lef en discipline. Er komt heel wat kijken bij het ondernemerschap. Elke dag is voor hen een nieuw avontuur.

Bij Jan zit het ondernemerschap er al van jongs af aan in. Mensen samenbrengen, daar krijgt hij veel energie van. ⚡️ Toen hij de kans kreeg om samen met Jürgen in het bedrijf te stappen was hij meteen enthousiast. 

Jürgen en Jan bruisen van energie en enthousiasme. Met veel ambitie blijven ze zich elke dag inzetten voor Juvah. 

Bedankt mannen, voor jullie gedrevenheid en nooit aflatende goesting! 🚀

Bij Juvah blijven we inzetten op gepassioneerde en gedreven medewerkers, trotse partners en tevreden klanten. Een professioneel bedrijf met een ambitieuze toekomstvisie. 

Heb jij ook zin om mee te bouwen aan ons airchitects-verhaal? 
Bekijk alle openstaande Juvacatures.

Juvah - Foto werknemers Juvah
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.